Täydenkuun Tanssit -festivaaleilla Pyhäjärven kaupungin tuki

Täydenkuun Tanssit -festivaaleilla Pyhäjärven kaupungin tuki

Pyhäjärven kaupunki ja Pyhäsalmen Tanssi ry ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Tavoitteena on turvata Täydenkuun Tanssit -festivaalin jatkuminen sekä kehittää festivaalia ja sen myötä Pyhäjärven kaupungin kulttuuritarjontaa ja -toimintaa.

 

Pyhäjärven kaupunki tukee vuosina 2022 – 2024 Täydenkuun Tanssit -festivaalia 30.000 eurolla per vuosi. Avustuksen ehtona on Täydenkuun tanssit -festivaalin järjestäminen vuosittain Pyhäjärvellä ja toteutuminen minimissään neljäpäiväisenä tapahtumana, johon kaupunkilaiset saavat osallistua laajasti.

 

Pyhäjärven kaupunki veloittaa esiintymistiloista vuokran. Kaupunki osallistuu aktiivisesti festivaalin markkinointiin omien paikalliskanaviensa kautta.

 

Pyhäsalmen Tanssi ry tarjoaa Täydenkuun Tanssit -festivaalin esityksineen, ilmaisesityksineen ja kursseineen vuosittain kaupunkilaisten iloksi. Festivaali tuo valtakunnallista ja kansainvälistä näkyvyyttä Pyhäjärvelle. Festivaali kehittää hyvinvointia kulttuurin ja taiteen keinoin sekä paikallisesti Pyhäjärvellä että alueellisesti. Tavoitteena on lisäksi toiminnan ympärivuotisuus.

 

Lisätietoja:
Pyhäjärven kaupungin hyvinvointijohtaja Terhi Mustakangas
, puh. 044 445 7636
Pyhäsalmen Tanssi ry:n toiminnanjohtaja Taina Ala-Ketola
, puh. 0444272099