Pyhäsalmen Tanssin uutena toiminnanjohtajana aloittaa Taina Ala-Ketola

Pyhäsalmen Tanssin uutena toiminnanjohtajana aloittaa Taina Ala-Ketola

Taina Ala-Ketolan tehtävänkuvaan kuuluu ensisijaisesti Pyhäsalmen Tanssi ry:n järjestämän Täydenkuun Tanssit -festivaalin tuottaminen Pyhäjärvellä yhdessä taiteellisen johtajan, Alpo Aaltokosken kanssa.
Festivaali viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuotta.

 

KM, tanssija, tanssinopettaja (amk) sekä kulttuurin tuottamisen ja luovan talouden yamk-opiskelija Taina Ala-Ketola on monipuolinen tanssin kentän ammattilainen. Hän on toiminut pitkään Helsingissä tanssipainotteisen luokan luokanopettajana ja kehittänyt tanssin opetusta peruskoulussa.

 

Lisäksi Ala-Ketola on toiminut tuotannollisissa tehtävissä Pyhäjärven Täydenkuun Tansseilla, Bättre Folk -festivaaleilla sekä Flow Productionsin HYLKY-teoksessa. Tanssijana Ala-Ketola on toiminut muun muassa Hanna Brotheruksen ja Satu Tuomiston teoksissa.

 

Kevään ja kesän tavoitteena on ensisijaisesti tuottaa lämminhenkinen, koko kansan juhla 30-vuotiaan Täydenkuun Tanssit -festivaalin kunniaksi.
Pyöreitä vuosia juhlistetaan kotimaisen tanssitaiteen voimiin, ja ohjelmatarjontaa on kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Juhlavuotena festivaalista halutaan tehdä – koronatilanne huomioiden – entistä helpommin lähestyttävä, ja sen toivotaan kokoavan yhteen tanssin ystävät niin Pyhäjärveltä, lähikunnista kuin koko Suomesta.

 

Lisäksi Pyhäsalmen Tanssi ry:n toiminnan kehittäminen ympärivuotisemmaksi ja monipuolisemmaksi jatkuu.