Lämpimästi tervetuloa nauttimaan juhlavuoden runsaasta ja monipuolisesta ohjelmasta!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan juhlavuoden runsaasta ja monipuolisesta ohjelmasta!

Täydenkuun tanssit -festivaaleilla on syytä juhlaan: tapahtuma täyttää 30 vuotta! Merkkivuoden kunniaksi ohjelmassa on tarjolla eri tanssilajien synttärikakku höystettynä musiikilla ja huumorilla. Tanssilajien kirjossa on flamencoa, kansantanssia, katutanssia, nykytanssia, balettia, tanssiteatteria ja lavatanssia.

 

Tuttuun tapaan luvassa on pitkin viikkoa upeita esityksiä ja mielenkiintoisia kursseja niin harrastelijoille kuin tanssin alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme myös runsaasti ilmaisesityksiä sekä päivittäin kaikille avointa, ilmaista tanssiopetusta eri tanssilajeista.

 

Esittelemme tänä vuonna runsaan kattauksen alueellista ja valtakunnallista, kotimaista tanssitaidetta. Mukana ohjelmistossa on teoksia useilta taiteilijoita, jotka ovat esiintyneet festivaalilla vuosikymmenten saatossa.

Olemme myös kaivaneet esiin pölyisistä arkistoista upeita talenneaarteita, joiden on aika nähdä jälleen päivänvaloa…

 

Festivaali kiittää 30 vuotisesta toiminnasta erityisesti festivaalin perustajia Marketta Viitalaa, Marjo Kuuselaa ja Tommi Kittiä. Kiitämme pitkäaikaisia toiminnanjohtajia Pirkko Hautalaa, Paula Kylmämaata ja Arja Saastamoista, sekä taiteellisia johtajia Katariina McAlesteria, Pirjo Yli-Maunulaa, Harri Kuorelahtea, Liisa Penttiä, Kirsi Törmiä ja Alpo Aaltokoskea.

 

Kiitollisia olemme myös isolle joukolle talkoolaisia sekä tietysti satapäiselle joukolle tanssitaiteilijoita ja yleisöä; ilman tanssitaiteilijoita festivaalia ei olisi perustettu ja ilman yleisöä sitä ei olisi olemassa.

 

Tervetuloa 30-vuotisjuhlafestivaaleille kuulemaan historian siipien havinaa ja nauttimaan tästä hetkestä!

 

Lämpimin terveisin,
Alpo Aaltokoski, taiteellinen johtaja
Taina Ala-Ketola, toiminnanjohtaja