Koronaturvallisuus festivaalilla

Koronaturvallisuus festivaalilla

Koronarajoituksia puretaan, mutta festivaalilla huomioidaan silti koronaturvallisuus mahdollisimman hyvin.

 

Tulethan festivaalille terveenä ja oireettomana. Pyydämme yleisöä pitämään maskeja sisätiloissa, huolehtimaan käsihygieniasta sekä huolehtimaan turvaväleistä. Esiintymispaikoilla on saatavilla maskeja sekä käsienpesu ja -desinfiointimahdollisuus. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin pandemiapäällikön suosituksesta pyydämme kaikkia ulkopaikkakuntalaisia käymään omaehtoisessa koronatestissä juuri ennen Pyhäjärvelle saapumista. Näin pysymme itse ja pidämme myös toiset turvassa. Ilmaantuvuusluku on ollut Pyhäjärvellä pieni, ja pidämme sen mielellämme sellaisena.

 

 

Koronaturvallisuus kursseilla

 

Kurssit järjestetään isoissa tiloissa ja osallistujamäärä pidetään pienenä, jotta turvavälit on mahdollista säilyttää tuntien aikana. Kurssilaiset voivat halutessaan pitää maskeja. Kontaktiosuuksissa käytetään maskia ja desinfioidaan kädet. Treenivaatteiden pukeminen ja suihkussa käyminen majoituspaikassa vähentää ruuhkaa pukuhuoneissa.

 

Tulethan kurssille terveenä ja oireettomana. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin pandemiapäällikön suosituksesta pyydämme kaikkia ulkopaikkakuntalaisia käymään omaehtoisessa koronatestissä juuri ennen Pyhäjärvelle saapumista. Näin pysymme itse ja pidämme myös toiset turvassa. Ilmaantuvuusluku on ollut Pyhäjärvellä pieni, ja pidämme sen mielellämme sellaisena.