Gaga ja Ohad Naharinin repertoaari
gaga_1280

20.-24.7. klo 11:30-14:30 Ikosen koulun liikuntasali Kouluttaja: Bosmat Nossan (Israel) Kohderyhmä: Tanssin ammattilaiset ja ammattiin opiskelevat Hinta: 220€ (sis. alv 24%)

Gaga on maailmankuulun israelilaisen koreografin Ohad Naharinin kehittämä tekniikka, jossa keskitytään vapauden ja nautinnon kokemukseen − vaistonvaraisen liikkeen vahvistamiseen ja tiedostamattoman ja tiedostetun liikkeen toisiinsa yhdistämiseen. Kurssi sisältää myös tämän kuuluisan koreografin teoskatkelmien opiskelua. Israelin tunnetuimpiin kuuluva tanssiryhmä, Naharinin johtama Batsheva Dance Company käyttää gaga-tekniikkaa osana luovaa prosessiaan ja jokapäiväistä harjoitteluaan.

Kurssin vetää Bosmat Nossan. Hänestä lisää tietoa alla. Bosmat Nossan syntyi Israelissa 1984 ja kasvoi Tel Katzirissa, joka on kibbutsi Emek Hayardenissa. Hän opiskeli tanssia ulpanissa Emek Hayardenissa ja jatkokouluttautui sekä Thelma Yellinin lukiossa että Bat-Dorissa. Bosmat esiintyi kolmen vuoden ajan Inbal Pinto and Avshalom Pollak Dance Company -ryhmässä sekä kolme vuotta Batsheva Ensemble -ryhmässä. Hän on myös työskennellyt useita vuosia sekä tanssijana että harjoitusohjaajana itsenäisten koreografien kanssa useissa projekteissa. Huhtikuussa 2008 Bosmat liittyi Batsheva Dance Companyyn. Bosmat on opettanut Gaga/people -tanssia kuusi vuotta. Hän myös vetää Gaga-tunteja tanssiryhmässä ja opettaa muita tanssijoita työpajoissa sekä Israelissa että kansainvälisesti. Kurssi järjestetään Israelin suurlähetystön tuella.

Ilmoittaudu kurssille

Nimi (pakollinen)

Laskutusosoite (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

 Varaan koulumajoituksen En tarvitse koulumajoitusta

Koulumajoitus sisältyy kurssin hintaan sen etukäteen varanneille. Huom. Ota oma alusta ja petivaatteet mukaan.