De Parte de Ella (Espanja)

De Parte de Ella (Espanja)

PE 2.8.2019 klo 19:00 (Inmet-Areena)

“Olemme tulleet tähän maailmaan kuulemaan ja näkemään sen. Sillä, mitä meistä tulee, ei ole merkitystä. Ei ole tärkeää olla joku tärkeä. Jokaisella meistä on osansa toisen elämässä.” – Naomi Kawase

 

Pyrimme luomaan vilpittömiä suhteita, ystävällisiä yhteyksiä, jotka perustuvat tietyille kaikkien hyväksymille säännöille.

 

Tällä tavoin, huolimatta järkiperäisistä poikkeamista ihmisten välillä, on tähtäimessä aina saavuttaa ymmärryksen ilmapiiri.

Lisätietoa

Koreografia, tulkinta ja ääniraita: Carmen Werner
Kerronnallinen ohjaus: Carlos Sarrio
Valot: Pedro Fresneda
Tuotanto: Provisional Danza

Carmen Werner

Carmen Werner syntyi Madridissa ja opiskeli fyysistä ilmaisua Polytechnic University of Madrid -yliopistossa sekä klassista ja nykytanssia Madridissa, Barcelonassa ja Lontoossa. Vuonna 1987 Werner perusti oman Provisional Danza -ryhmänsä, joka on sittemmin luonut yli 60 koreografiaa näyttämöille, katutapahtumiin, videoteoksiin ja lyhytelokuviin sekä tilaustöinä festivaaleille ja teattereille. Lisäksi Werner on alallaan arvostettu kouluttaja. Carmen Wernerin taiteellinen työ on tunnustettu lukuisilla palkinnoilla kuten National Dance Award 2007; Onassis International Dance Prize 2001 ja Culture Award in Dance section of the Community of Madrid 2000.

})(jQuery)