Saeed Hani – Puhutaanpa sudelle

Saeed Hani – Puhutaanpa sudelle

Opettaja: Saeed Hani
Kurssi: “Puhutaanpa sudelle” – fyysisiä ja henkisiä harjoitteita
Aika: 25.-29.7.2018 klo 12:30-15:30
Opetuskieli: Englanti (tulkkausmahdollisuus)
Tarkoitettu: yli 16v.
Hinta: 150 €

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 22.7.2018

Varaustilanne

Kurssilla on vapaita paikkoja. ILMOITTAUDU KURSSILLE ⇒

 


Lisätietoa

“Puhutaanpa sudelle” – fyysisiä ja henkisiä harjoitteita Lähi-Idän musiikin säestyksellä.

 

”Herätetään sisällämme uinuva susi ja liikutetaan kehojamme sen tunnekirjon lävitse. Löydetään kehomme uusin tavoin hyödyntäen suden voimaa, sekä lattiaa ja tilaa.”

 

Saeed Hani on kehitellyt oman tanssi- ja opetustyylinsä monien kokemiensa kulttuurien esitystapoihin pohjautuen, ikiaikaisia itämaisia elementtejä uudelleen tulkiten.

 

Tanssija, koreografi Saeed Hani on kotoisin Syyriasta ja kouluttautui ensin Damaskoksen Higher Institute of Dramatic Arts -korkeakoulussa. Valmistuttuaan hän liittyi arvostettuun Caracalla Dance Company -ryhmään Libanonin Beirutissa, jonka mukana hän kiersi esiintymässä Espanjassa, Italiassa, Turkissa, Omanissa, Arabiemiraateissa, Jordaniassa, Algeriassa ja Kiinassa. Opetuskokemusta kertyi uran alkuvuosina Caracalla Dance Companyn omassa tanssikoulussa.

 

Syksystä 2015 Hani on asunut Saksan Trierissä. Viime vuosina hän on esiintynyt tanssijana useassa teoksessa eri tanssiryhmien kanssa Luxembourgissa, Belgiassa, Ranskassa ja Saksassa. Lisäksi hän on tuottanut omia projektejaan, mm. “One Night Stand” ja “Dem Menschen ein Wolf”, jonka ensi-ilta on suunniteltu tapahtuvaksi Trierin TUFA-teatterissa marraskuussa 2018.

 

Vastikään Hani työskenteli vierailevana tanssijana saksalaisen Theater Münsterin ”True Romance” -teoksessa, koreografina Hans Hemming Paar.

 

})(jQuery)