Paritanssikurssi

Paritanssikurssi

Opettajat: Katja Koukkula & Jussi Väänänen
Aika: 25.-27.7.2018 klo 16:00-18:00
Opetuskieli: Suomi & Englanti
Tarkoitettu: Kurssi on suunniteltu edistyneille harrastajille, ammattiin opiskeleville ja ammattilaisille. Yli 16 v.
Hinta: 75 € / oppilas

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 31.5.2018

Varaustilanne

Kurssilla on vapaita paikkoja. ILMOITTAUDU KURSSILLE ⇒

 


Lisätietoa

Kurssilla tutustutaan Katjan ja Jussin parityöskentelymetodeihin.

 

Paritanssista alkunsa saanut tapa viestiä vartalonpainon välityksellä on keskiössä tässä työpajassa. Katja ja Jussi ovat kehittäneet omaa paritanssitekniikkaa kilpatanssin pohjalta, tekniikan keskiössä on vartalonpainon tunteminen ja hyödyntäminen parityöskentelyssä. Kurssilla työstetään ja havainnollistetaan parityöskentelyä erilaisten liike- ja mielikuvaharjoitteiden avulla sekä käydään läpi tekniikan perusteita ja lainalaisuuksia. Jos osallistujilla on kokemusta kontakti-improvisaatiosta, niin tämä kurssi avaa toisenlaisen näkökulman parityöskentelyyn.

 

Kurssi on suunniteltu edistyneille harrastajille, ammattiin opiskeleville ja ammattilaisille.

 

 

Katja Koukkula ja Jussi Väänänen ovat 11-kertaisia kilpatanssin Suomen mestareita ja EM finalisteja, Euro Dance Contestin voittajia sekä taideparitanssin pioneereja. He ovat pitkällä urallaan esiintyneet ja opettaneet Suomen lisäksi Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasiassa.

 

Nykyisin he ovat mukana tanssissa monella saralla, omien teostensa ja tilauskoreografioiden luomisten lisäksi myös tanssijoina toisten koreografien teoksissa.