Love and Disaster

Love and Disaster

TO 26.7.2018 klo 20:00 (Inmet)

Love and Disaster on poikkitaiteellinen tanssiteos perustuen Anton Tšehovin näytelmien maailmaan. Teos on kahdeksas versio teosjatkumosta, joka ammentaa inspiraationsa Tsehovin näytelmien maailmasta, Rakkaudesta ja Riivauksesta Tsehovin näytelmissä. Esityksen lähtökohtana on länsimaisen kulttuurin hajoaminen. Se yhdistää teatterin, performanssin sekä tanssin, musiikin ja kuvataiteen.

 

Chekhov Machine Company on monitaiteellinen yhteisö, joka hakee törmäyksiä ja kosketuspintoja eri taiteenmuotojen välillä. Ryhmä yhdistää eri kielisiä ja -ikäisiä ammattitaiteiljoita ja muun ammatin edustajia näin ollen rikkoen käsitteitä siitä, kuka saa esiintyä, kielitaidosta, ulkonäöstä, iästä ja koulutuksesta riippumatta.

Suomi

Lisätietoa

Esiintyjät: Jonna Eiskonen, Pihla Auvinen, Kajsa Ek, Delfiina Huczkowski, Sara Soulié, Nina Viitamäki, Omar Albajare, Antti Seppänen, Carl Lindgren, Marlon Moilanen, Antton Nissinen, Anna-Maija Oka

Muusikot: Tarmo Anttila (basso, äänisuunnittelu) Sergio Castrillón (sello), Natalia Castrillón (harppu), Beatriz Gijón Gijón (piano)

Ohjaus & konsepti: Cris af Enehielm

Tekstit: Anton Tšehov & Cris af Enehielm

Kuvat & Video: Paola Figueroa

Valosuunnittelija: Danilo Canguçu

})(jQuery)