Licking things

Licking things

TO 26.7.2018 klo 17:30 (Keskuskoulu)

Esitys on muistutus
Kohtaamisen tärkeydestä, ajan rajallisuudesta, sallivuudesta, suostumisesta ja muutoksen mahdollisuudesta.

 

Licking Things piirtää esiin kuvaa elämästä syklisenä tapahtumana – iäisyyteen levittäytyvänä, vastakohtien vuorottelusta syntyvänä kudelmana. Esityksessä kohtaavat elävä musiikki ja primitiivinen, elämään takertuva liike. Teoksessa etsitään liikkeellistä ja musiikillista täyttymystä, ja niitä tyhjiä hetkiä siinä välillä, jotka tekevät täyttymyksen täydeksi. Esityksen fyysinen edestakainen liike peittää, täyttää, poistaa, nuolee, pyyhkii, puhdistaa, tyhjentää ja parantaa.

Licking Thingsissä Mikko Perkolan soittaman viola da gamban ääni kasvaa uusiin sfääreihin, kun se risteytyy ja käy dialogia Tuomas Norvion elektronisen musiikin kanssa. Esityksen ajatonta ja syklistä maailmaa rakentavat olennaisella tavalla myös Jukka Huitilan valosuunnittelu ja Karoliina Koiso-Kanttilan puvustus.

Suomi

Video traileri

Lisätietoa

Teos: Sari Palmgren ja työryhmä
Työryhmä: Jukka Huitila, Karoliina Koiso-kanttila, Saara Norvio, Tuomas Norvio, Sari Palmgren, Mikko Perkola ja Katri Soini

Sävellys: Mikko Perkola ja Tuomas Norvio
Lisäksi esityksessä kuullaan I am Falling (säv. Tobias Hume) ja Assimilaatio (san. Eeva-Liisa Manner, säv. Mikko Perkola)

Dramaturginen apu: Janina Rajakangas
Teaseri: Perttu Saksa
Valoassistentti: Topias Toppinen
Ompelijat: Pauliina Sutinen ja Jessika Erkko
Valokuvat: Uupi Tirronen
Videokuvaus: Teemu Kyytinen ja Ari Kauppila
Tuotanto: Zodiak – Uuden tanssin keskus, Sari Palmgren
Residenssit: Ice Hot residences: Dance base/Scotland & Dance Atelier/ Iceland

Tukijat: Grey Cube festivaali (Maaseudun sivistysliitto), Oskar Öflundin säätiö, Taiteen edistämiskeskus ja Samuel Huberin säätiö

})(jQuery)