Javier Sangrós Orduna – Työpaja

Javier Sangrós Orduna – Työpaja

Opettaja: Javier Sangrós Orduna
Aika: 26.-29.7.2018 klo 10:00-12:30
Opetuskieli: Englanti (tulkkausmahdollisuus)
Tarkoitettu: yli 15v.
Hinta: 120 €

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 22.7.2018

Varaustilanne

Kurssilla on vapaita paikkoja. ILMOITTAUDU KURSSILLE ⇒

 


Lisätietoa

Työpaja on suunnattu tanssinopiskelijoille sekä edistyneille harrastajille (yli 15 v.). Sisältää teknisiä painonkannattelu- ja hengitysharjoitteita, intuitiivista motoriikkaa ja aistihavainnointia. Oppilaita kannustetaan työskentelemään aistinvaraisesti ja keskittymään (aistinvaraisesti/aistimuksellisesti) syntyvän liikemateriaalin tutkimiseen pikemminkin kuin esteettiseen lopputulokseen.

 

Javier Sangrós Ordunalla on koreografin ja tanssijan korkeakoulututkinto espanjalaisesta María de Avílan konservatoriosta. Hän on myös suorittanut nykytanssitutkinnon Madridin kuninkaallisessa konservatoriossa. Orduna aloitti tanssiopintonsa kotikaupungissaan Zaragozassa, ja häntä ovat ohjanneet niin espanjalaiset kuin kansainvälisetkin tanssimestarit.
Hän on tanssinut mm. seuraavien koreografien teoksissa: Myriam Agar, Daniel Abreu, Pedro Berdayes, Teresa Nieto, Chevy Muraday, Olga Cobos, José Reches, Mónica Runde, Paloma Diaz ja Elena Córdoba. Hän on tanssinut pisimpään Carmen Wernerin johtamassa Provisional Danza -ryhmässä. Orduna on tehnyt Wernerin kanssa yhteistyötä ympäri maailman yli kymmenen produktion muodossa.

})(jQuery)