Afrikkalaisen nykytanssin workshop

Afrikkalaisen nykytanssin workshop

Opettaja: Filbert Tologo
Kurssi: Afrikkalaisen nykytanssin workshop
Aika: 25.-29.7.2018 klo 10:00-12:00
Opetuskieli: Englanti (tulkkausmahdollisuus)
Tarkoitettu: yli 15v.
Hinta: 130 €

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 22.7.2018

Varaustilanne

Kurssilla on vapaita paikkoja. ILMOITTAUDU KURSSILLE ⇒

 


Lisätietoa

Burkina Fasosta kotoisin oleva koreografi Filbert Tologo avaa poikkitaiteellisissa töissään siltoja eri taidelajien välille. Hän ottaa vaikutteita läheltä ja kaukaa eikä koreografina tunnusta mitään raja-aitoja.

 

Hän on opiskellut niin perinteistä kuin uutta afrikkalaista tanssia. Opetuksessaan hän yhdistää afroa (länsimaiseen/läntiseen) nykytanssiin pyrkien jatkuvasti kyseenalaistamaan työtään, uusiutumaan ja kehittymään.

 

Workshop:
Tologo on toiminut kymmenkunta vuotta tanssipedagogina ja opettanut afrikkalaista nykytanssia säännöllisesti tanssikouluissa Genevessä ja työpajoissa workshopeissa eri puolilla maailmaa. Hän tekee yhteistyötä monien tanssioppilaitosten kanssa.
Hän on kehittänyt oman opetusmenetelmänsä: lämmittelyjaksoa seuraavat isolaatio-, hengitys-, koordinaatio- ja keskittymisharjoitukset. Työpajoissa tutkitaan monipuolisesti tilaa, rytmiä ja afroliikkeitä nykytanssin näkökulmasta. Tunnit antavat jokaiselle tanssijalle mahdollisuuden tuoda esille omat vahvuutensa, löytää uusi tekniikka sekä saada uusia näkökulmia nykytanssiin. Työskentelyn tarkoituksena on saavuttaa mielen ja kehon harmonia. Työpajassa Tologon käsittelemät asiat yhdistyvät yhdistyvät nopeasti ja luonnollisesti.

 

Workshopin lopussa järjestetään demoesitys.

 

})(jQuery)