Ervi Sirénin työpaja

Ervi Sirénin työpaja

Opettaja: Ervi Sirénin työpaja
Aika:
24.7. klo 9:00-12:15
25.7. klo 12:15-15:30
26.7. klo 9:00-12:15
27.7. klo 12:15-15:30
28.7. klo 9:00-12:15

Opetuskieli: Suomi & Englanti
Tarkoitettu: Työpaja on suunnattu kaikkien tanssilajien ammattilaisille, ammattiin opiskeleville ja edistyneille harrastajille (yli 18v.)

Hinta: 150 €

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 22.7.2018

Varaustilanne

Kurssilla on vapaita paikkoja. ILMOITTAUDU KURSSILLE ⇒

 


Lisätietoa

Työpaja on suunnattu kaikkien tanssilajien ammattilaisille, ammattiin opiskeleville ja edistyneille harrastajille (yli 18 v.).

 

Työpajassa valmistetaan teos, joka esitetään kurssin päätteeksi Inmet Areenan näyttämöllä. Työpajaan osallistuminen ei edellytä esitykseen osallistumista.

 

Osallistujat valitaan vapamuotoisen hakemuksen perusteella: Tee itsestäsi lyhyt esittelyteksti tai CV (1/2-1 A4) jossa kerrot aiemmista opinnoistasi ja esiintymisistäsi.

 

”Tässä työssä haluan tuoda harjoitteiden maailman, jota olen kehittänyt viime vuosikymmenet, vapaaksi esitykseksi. Kehollisen aistimisen ja tarkan huomion kautta pitkäkestoiset harjoitteet kehittyvät ja rikastuvat tarkentuvien ohjeiden myötä. Kehon energioiden avautuessa pitkissä harjoituksissa keho itsestään tuottaa uutta materiaalia ja kekseliäisyyttä ja tanssija voi käyttää kaikkea jo oppimaansa luovalla tavalla. Ajoitus, kehon oma luonnollinen ajoitus on tässä työssä tarkastelun kohteena. Teoksen kohtaukset ja maailmat syntyvät ennemminkin tämän työskentelyn tuloksena, kuin ennalta mietittynä ideana tai väittämänä. Tanssija on kiinnostukseni kohde, joten työni ovat tanssijalähtöisiä.
Mikä tahansa tyylilajisi onkin, voit käyttää kaikkea jo oppimaasi hyväksesi työskentelyssä”.

 

Koreografi Ervi Sirén kuuluu suomalaisen nykytanssin pioneereihin. Tanssijana, koreografina ja pedagogina hän on työskennellyt yli viisikymmentä vuotta. Pääosan opetustyöstään hän on tehnyt Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksen lehtorina ja professorina. Monet hänen entisistä oppilaistaan ovat nykyään maamme merkittävimpiä tanssitaiteilijoita. Sirénin teoksia on esitetty kotimaan lisäksi laajasti myös ulkomailla, Euroopassa ja mm. Japanissa, Etelä-Koreassa sekä Latinalaisen Amerikan maissa.

 

 

})(jQuery)