Daniel Abreu – Työpaja

Daniel Abreu – Työpaja

Opettaja: Daniel Abreu
Aika:
25.7. klo 9:15-12:15
26.7. klo 12:15-15:15
27.7. klo 9:15-12:15

Opetuskieli: Englanti (tulkkausmahdollisuus)
Tarkoitettu: Ammattilaisille, Tanssiopiskelijoille, fyysisen teatterin opiskelijoille, näyttelijöille. yli 18 v.
Hinta: 100 €

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 22.7.2018

Varaustilanne

Kurssilla on vapaita paikkoja. ILMOITTAUDU KURSSILLE ⇒

 


Lisätietoa

”Tukea, ohjeita ja viestejä – keholle, mielelle ja tunteille. Oivallamme, ymmärrämme ja opimme itsestämme juuri tuntemalla. Lattiasta / Lattialta ponnistamme yhdessä yläilmoihin. (Suosittelen polvisuojien ottamista mukaan.)

 

Aivan ensimmäiseksi työpajani alkavat tutustumisella. Kun tiedämme toistemme nimet ja tunnistamme omat äänemme, pääsemme kunnolla alkuun.

 

Tarkastelen ja ohjaan kehonkäytöstään kiinnostuneita osallistujia aina teknisestä ja kokeellisesta näkökulmasta. Haluan sinun liikkuvan tanssisi läpi koko kehollasi ja kehittyvän koko kolmepäiväisen kurssin ajan. Näin kaikki saavat yhdessä mahdollisimman paljon työpajasta irti.

 

Olen tutkinut monia tapoja opettaa ja löytää uusia liikkeitä itsestämme. Uskon, että mitä paremmin tunnemme oman kehomme, sitä paremmin pystymme reagoimaan ulkoisiin vaikutteisiin ja ärsykkeisiin mukautumalla, ja hyväksymällä omat mahdollisuutemme muuttuvassa maailmassa.

 

Työpajaharjoitukseni tuottavat kokemuksia, ja kokemukset suovat meille tietoa. Tanssi- ja liiketeoriat antavat meille hyvät mutta varsin liukuvat raamit, jotka muuttuvat jokaisen ryhmän tutustuessa. Teoriat ja lähestymistavat ovat teitä, joita pitkin itse omin jaloin kävelemme.”

 

Daniel Abreu syntyi Teneriffalla, ja siellä kehittyi hänen uteliaisuutensa ja kiinnostuksensa fyysistä ilmaisua ja lavatyöskentelyä kohtaan. Hän on valmistunut psykologian maisteriksi Espanjan suurimmasta yliopistosta, Universidad Nacional de Educación a Distancia -laitoksesta.

 

Daniel on työskennellyt sekä esiintyjänä että koreografin ja ohjaajan assistenttina lukuisissa Espanjan tanssi- ja teatteriryhmien teoksissa. Hän on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien vuoden 1999 Maspalomasin koreografikilpailun parhaan tanssijan arvon, Madridin koreografikilpailun tuomariston palkinnon 2005 ja viimeisimpänä Espanjan kansallisen tanssipalkinnon 2014 hänen “persoonallisesta kehonkielestään ja ainutlaatuisen maailman luomisesta omaperäisellä ja uskaliaalla koodistollaan”.

 

Daniel Abreu Company -tanssiryhmä on perustettu 2004. Ryhmä on sittemmin luonut yli 30 tanssiteosta, joita on esitetty 17 eri maassa niin Aasiassa ja Euroopassa kuin Keski- ja Etelä-Amerikassa.

 

Daniel on luonut teoksia tanssiryhmille Proyecto Titoyaya (Valencia, 2010),
Zawirowania Dance Theater Company (Varsova, 2010), Cía. De Danza
Nómada (Teneriffa, 2007 ja 2009) ja Festival En Pe de Pedra (Santiago de
Compostela, 2006), muiden muassa.

 

Useita hänen projektejaan valittiin Espanjan vaihtoehtoteattereiden arvostettuun Red-piiriin 2007-2012. Hänen työnsä/Teokset “Perro” sekä “Equilibrio” nähtiin Aerowaves-verkoston nostoina vuosina 2009 ja 2011. // Teokset “Perro” sekä “Equilibrio nousivat vuosina 2009 ja 2011 jopa Aerowaves-verkoston mielenkiintoisimpien tanssiesitysten suosituslistalle.

})(jQuery)