Cris Af Enehielm Työpaja

Cris Af Enehielm Työpaja

Opettaja: Cris Af Enehielm
Aika: 27.-29.7.2018 klo 11:00-14:00
Opetuskieli: Suomi
Tarkoitettu: Harrastajanäyttelijät, -tanssijat, opettajat, ohjaajat sekä ammattilaiset. Yli 18v.
Hinta: 80 €

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 22.7.2018

Varaustilanne

Kurssilla on vapaita paikkoja. ILMOITTAUDU KURSSILLE ⇒

 


Lisätietoa

Kuvitteleva keho
Kuka kuvittelen olevani – miten estän itseäni, miten kasvan ihmisenä ja esiintyjänä kuvittelemalla…
Mitä kaikkea voisin olla, haluaisin olla….
Työpajan aikana tutkimme mielikuvien voimaa kehollisen ilmaisun lähtökohtana. Tutkimme tilaa, kompositiota, materiaaleja, äänimaailmaa, puhetta, ajatusta, omaa olemustamme….
Miten kuvittelu tuottaa liikettä ja puhetta sekä tilaa…
Työpaja antaa ajattelutapoja ja välineitä rikastuttaa omaa ilmaisua esiintyjänä ja improvisoijana kuvittelun kautta…
Työpajan aikana liikumme, tanssimme, puhumme ja kirjoitamme…
Mukaan treenivaatteet, paperia, kynä, ja mitä tahansa rekvisiittaa jos kiinnostaa käyttää...”

 

Cris af Enehielm on valmistunut Vapaasta Taidekoulusta kuvataiteilijaksi ja näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta. Hänet tunnetaan monitaiteilijana (näyttelijä, ohjaaja,
lavastaja, puvustaja, kuvataiteilija, laulaja sekä teatteripedagogi), joka esityksissään ja opetuksessaan mielellään yhdistää eri taiteenlajeja.

 

Crisillä on pitkä ura monien merkittävien performanssiryhmien jäsenenä ja vetäjänä: Homo$, Jack Helen Brut, Joan Bennet Museo, Transistors, Särjen Ääni sekä nyt Chekhov Machine. Ryhmiensä kanssa hän on 80-luvun alusta lähtien esiintynyt ympäri Eurooppaa, Venäjää ja Egyptissä sekä festivaaleilla että työpajojen vetäjänä.

 

Cris on toiminut Teatterikorkeakoulussa sekä tuntiopettajana että lehtorina ja opettanut kokeilevaa ilmaisua, näyttelijäntyötä, ohjausta ja tanssi-improvisaatiota. Opetustyönsä syventämiseksi hän on lisäksi opiskellut erilaisia terapiametodeja kuten hahmoterapia, Voice Dialogue ja mindfullness, jota hän myös käyttää opetuksessaan. Opetuksen tärkeimpiä tavoitteita on luottamus ”nyt-hetkeen” ja flow-tilan saavuttaminen.

 

Crisiä kuvaillaan voimaannuttavaksi, innovatiiviseksi ja inspiroivaksi ryhmänohjaajaksi, joka pyrkii ”näkymättömästi” kuin leikkien avaamaan ryhmänsä jäsenille uusia näkökulmia omasta osaamisestaan: Kuka olet tänään? Mitä haluat ilmaista nyt? Minne olet menossa?”

})(jQuery)