Täydenkuun Tanssien kurssit 2018

Tanssia ja musiikkia yli kulttuurirajojen

Festivaalin tämän vuoden kurssitarjonta on poikkeuksellisen laaja ja monipuolinen, tarjonnassa olemme huomioineet nuoret, aikuiset ja seniorit, kurssien tasot on myös suunniteltu sopiviksi sekä ensikertalaisille, harrastajille ja ammattilaisille.

 

Opettajat ovat alansa huippuja, he ovat kansainvälisesti arvostettuja pedagogeina ja taiteilijoina. Kotimaisten opettajien lisäksi opettajavieraita saapuu Espanjasta, Saksa, Taiwanista, Sveitsistä, Burkina Fasosta ja Senegalista. Kurssien sisällöt linkittyvät festivaalin ohjelmistoon, kurssilaisilla on ainulaatuinen tilaisuus nähdä opettajiensa esityksiä, näin opiskelijoille avautuu kokonaisvaltaisempi ja syvällisempi kokemus opetuksesta sekä opettajien taiteellisesta ajattelusta.

 

Tervetuloa kokemaan jotain uutta tai laajentamaan aiemmin oppimaasi
Alpo Aaltokoski, Taiteellinen johtaja

Yksittäisiä tunteja voi ottaa seuraavilta kursseilta:
Länsi-Afrikkalainen tanssi (20 € / kerta), Afrikkalainen nykytanssi (26 € / kerta), Contemporary Lyrical jazz (25€ / kerta), Kun fu x contemporary (27 € / kerta), Saeed Hani (30 € / kerta; yksi kerta vain kahdelle ensimmäiselle päivälle – voi ottaa myös esim. 3 ensimmäistä päivää), Daniel Abreu (35 € /kerta; yksi kerta vain ensimmäiselle päivälle) ja Javier Sangros (30 € / kerta; yksi kerta vain kahdelle ensimmäiselle päivälle – voi ottaa myös esim. 3 ensimmäistä päivää).

Ilmoittaudu yksittäisiin tunteihin lähettämällä etu- ja sukunimesi, kurssin nimi ja osallistumispäivä(t):
. Ilmoita samalla mahdollinen koulumajoitusvaraus sekä kurssilaispassivaraus. Yksittäistunnit maksetaan festivaali-infoon etukäteen.

TIISTAI – SUNNUNTAI (24.-29.7.2018)

KESKIVIIKKO – PERJANTAI (25.-27.7.2018)

KESKIVIIKKO – LAUANTAI (25.-28.7.2018)

KESKIVIIKKO – SUNNUNTAI (25.-29.7.2018)

TORSTAI – LAUANTAI (26.-28.7.2018)

TORSTAI – SUNNUNTAI (26.-29.7.2018)

PERJANTAI – SUNNUNTAI (27.-29.7.2018)

KURSSIMYYNTI

Kurssille ilmoittaudutaan ilmoittautumiskaavakkeella. Osallistuminen vahvistetaan suorittamalla ennakkomaksu eräpäivään mennessä.

Kurssi-ilmoittautuminen päättyy 22.7.2018

ILMOITTAUTUMISKAAVAKE

KURSSIEN MAKSUT

Kurssimaksuun sisältyy opetus ja koulumajoitus (patja koululuokassa; omat petivaatteet / makuupussi mukaan). Koulumajoitus on varattava ilmoittautumiskaavakkeella samalla kun ilmoittaudut kurssille. Kurssien hinnat sis. alv 24 %.

VAKUUTUS

Järjestäjä suosittelee tapaturmavakuutuksen ottamista kurssin ajaksi. Kurssilainen huolehtii itse vakuutuksen hankkimisesta.

FESTIVAALIPASSI

Kurssilaisten on mahdollista ostaa festivaalipassi, joka oikeuttaa sisäänpääsyn kaikkiin näytöksiin. Kurssilaisen festivaalipassin (80 eur) voit varata ilmoittautumiskaavakkeella samalla kun ilmoittaudut kurssille.

})(jQuery)