ROHKEAT

ROHKEAT

Rohkeat on Kinetic Orchestran vuonna 2015 valmistunut koko perheen tanssiesitys.

 

Ideana teosta valmistettaessa oli luoda maailma, joka aukeaa aikuisille ja lapsille, aikuisia unohtamatta ja lapsia aliarvioimatta. Mukana on laulua ja autoradalla ajoa, paljon vaativaa liikettä sekä liikuttavia hetkiä.

 

Teoksessa tanssii kolme Kinetic Orchestran tanssijaa sekä seitsemänvuotias Oiva Mandelin, joka on isänsä Jarkko Mandelinin kanssa harjoitellut pariakrobatiaa ja tanssia jo vuosia. Läpi teoksen kulkee rohkeuden teema, jota koetellaan hyvin konkreettisesti varsin akrobaattisella liikemateriaalilla, mutta lähestytään myös sosiaalisten haasteiden, läheisyyden, jännityksen ja esiintymisen näkökulmasta.

 

”Hieman runollisesti, mutta täysin sydämestä, voisi sanoa että: Olemme keskittyneet luomaan tilanteita, joissa liikkumisella voi kommunikoida, rohkeudella saavuttaa jotain erityistä, ja kiintymisellä luoda luottamusta. Kehittynyt luottamus mahdollistaa rohkeuden esittämisen. Ja esittäminen rohkeasti voisi paljastaa jotain erityistä hetkistä, joita olemme teokseen rakentaneet. Nämä hetket ovat muodostumassa meille tärkeiksi ja siksi jaamme ne kanssanne. ” Jarkko Mandelin

Ke 26.7. klo 17 (Keskuskoulu) Hinta: 15/12 €
Esityksen jälkeen yleisökeskustelu Kirsi Törmin johdolla.

Lisätietoa

Tanssi: Anni Koskinen, Iiro Näkki, Oiva ja Jarkko Mandelin
Koreografia: Jarkko Mandelin ja työryhmä
Musiikit: Ger van Dijk, Alvaro & Mercer feat. Lil Jon Musiikissa lainoja: Muddy Waters ja Irina Björklund
Valot: Juuso Joutsio, Jarkko Mandelin
Tuotanto: Kinetic Orchestra, Apinatarha, Mikko Heino