Böhme tanssi ry:n toiminnanjohtajaksi

Böhme tanssi ry:n toiminnanjohtajaksi

 

Pyhäsalmen Tanssi ry:n hallitus on valinnut yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi merkonomi Erkki Böhmen. Böhme aloittaa tehtävässä 1.4.2017. Yhdistyksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Arja Saastamoinen siirtyy kokonaan muihin tehtäviin 1.5. alkaen.

 

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen hallinnosta ja taloudesta sekä toimii hallituksen sihteerinä. Toiminnanjohtajalle kuuluu myös Täydenkuun Tanssit -festivaalin kokonaisorganisointi. Toiminnanjohtajan tehtävänä on lisäksi esimerkiksi hankesuunnittelu. Yhdistyksen kokonaismenot olivat viime vuonna 360.000 euroa.

 

Festivaalin ohjelmistosta vastaa taiteellinen johtaja Kirsi Törmi ja järjestelyistä tuottaja Maria Tolonen. Tanssiopiston toiminnasta vastaa rehtori Kim Oja. Aluekeskuksen toimintaa puolestaan hallinnoi JoJo – Oulun Tanssin Keskus. Böhme, Törmi ja Tolonen työskentelevät osa-aikaisesti kuten Saastamoinenkin on työskennellyt ja Oja sivutoimisesti.

 

Böhme on aikanaan opiskellut markkinointia Turun kauppakorkeakoulussa, miltä pohjalta hän suoritti taloushallintoon suuntautuneen merkonomin tutkinnon vuonna 2012.

 

Nykytanssiin Böhme on tutustunut luottamustehtäviensä kautta. Hän on ollut useita vuosia turkulaisen Aurinkobaletin kannatusyhdistyksen hallituksessa, Pro Manillasäätiön valtuuskunnassa ja Pyhäsalmen Tanssi ry:n hallituksessa. Lisäksi hän on ollut vuosituhannen alussa lyhyen aikaa Pyhäsalmen Tanssi ry:ssä projektisihteerinä.

 

Viimeksi Böhme on työskennellyt Pyhäjärven Sanomat -paikallislehdessä toimittajan sijaisena ja avustajana. Sitä ennen hän oli Pyhäjärven kaupungin yhteyssihteerinä kaksi ja puoli vuotta. Aikaisemmin työurallaan hän on muun muassa vetänyt kolme EU-projektia, joiden hallinnoijina ovat olleet Pyhäjärven kaupunki, Oulun kaupunki ja HiisiHeimo Matkailuyhdistys.

 

Lisätietoja:
puheenjohtaja Jukka Tikanmäki, p. 040 544 9445
toiminnanjohtaja Erkki Böhme, p. 044 445 7665

 

Pyhäsalmen Tanssi ry järjestää vuosittain heinäkuun lopussa kansainvälisen Täydenkuun tanssit -festivaalin ja ylläpitää alueellista Tanssiopisto Uusikuuta. Yhdistys on ollut yksi neljästä Pohjoisen tanssin aluekeskuksen muodostavasta organisaatiosta vuodesta 2004 lähtien. Lisäksi yhdistys on hallinnoinut erilaisia hankkeita.